نخستین آثار جاکومتی به خوبی نشان میدهد که وی با هنر بدوی و پیش از تاریخ آشنا بوده و به مجسمههای افریقایی و هنر کهن گرایش داشته است و همچون دیگر هنرمندان از درون هنر اقوام غیر اروپایی، نوعی ساختار آرمانیشده را بکار میبرد.
Tagمدرن
آلبرتو جاکومتی – قسمت چهارم
آلبرتو جاکومتی پیکرهساز، نقاش و شاعر در سال 1901 در دهکده استمپا، در مرز سوئیس و ایتالیا، در دره تنگ میان کوههای سربه فلک کشیده که سه ماه از سال، خورشید در آنجا دیده نمیشود، از پدری نقاشِ نسبتا موفق پست امپیرسونیسم و مادری روشنفکر و مدبر، به عنوان اولین فرزند خانواده شش نفریاش متولد شد.
آلبرتو جاکومتی – قسمت سوم
در مجسمهسازی سده بیستم،آنچه به چشم میخورد خیالپردازی است که موضوع اصلی یعنی سر و پیکره آدمی همواره با سادهنمایی یا دستکاری کوبیستی دچار تغییر و در نهایت عنصری در آثار باقی میماند تا مخاطب با دیدن آن پی به ظاهر انسانی ببرد.
آلبرتو جاکومتی – قسمت دوم – سورئالیسم
شیوه و جنبشی که منشا آن را در ادبیات میدانند و توسط آپولینر شاعر فرانسوی بکار برده و سپس وارد هنرهای تجسمی و در پی ایجاد شکاف در دادائیسم و با ارایه نظریههای آندره برتون3 در سال 1924 آغاز شد.
آلبرتو جاکومتی – قسمت اول
آنچه که بعد از جنگ جهانی اول به وقوع میپیوندد، بهعنوان مثال پیروزی انقلاب اکتبر در روسیه، باعث دگرگونی چهره جهان میشود. امیدها و خوشباوریها در محافل بورژوازی پایان میپذیرد و بحران اقتصادی چهره خشن خود را نشان میدهد.
آنیش کاپور – قسمت سوم
آنیش کاپور هنرمند هندیالاصل که فعالیت خود را از انگلستان پی گرفت و در روش خاص خود از آمیزش در شیوه هنر بیپیرایه و هنر مینیمال بهره جست. شهرت او در دهه 1990 به اوج رسید.
مولفههای هویت در آثار رابرت گابر- قسمت ششم و پایانی
آنچه میتوان به عنوان ارتباط هویت و آثار وی اشاره کرد، منطبق بر تعاریف هویت از دیدگاه روانشناسی وجامعهشناسی است. به نظر میرسد وی سعی نموده تا با آنچه از نظر فرهنگی، مذهبی و سیاسی در دوران زندگیاش و به خصوص کودکی روزگار گذرانده، همگی را در آثارش به عرصه نمایش گذاشته است.
مولفههای هویت در آثار رابرت گابر- قسمت چهارم
در ادامه برای بررسی مولفههای هویت در آثار هنرمند مورد نظر، ابتدا به زندگی و سبک کاری وی پرداخته میشود و به سبب تاثیر دوران کودکی وی بر آثارش، شرح کاملی ازین دوران ذکر میگردد.
مولفههای هویت در آثار رابرت گابر – قسمت سوم – نظریههای هویت
درباره هویت از منظرهای مختلف همانند نظریههای مدرن، نظریههای روانشناسان اجتماعی و… وجود دارد، در ادامه به بررسی اجمالی برخی از این نظریهها پرداخته خواهد شد.
مولفههای هویت در آثار رابرت گابر – قسمت دوم
مفهوم هویت از مباحث سهل و ممتنع در عرصه علوم مختلف است. در ادامه به برخی از تعاریف از منابع مختلف پرداخته میشود.